- Autor: painpolka
- Uživatelský recept
- Porce: 2.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Brambory zimní | 500 |
| Mouka pšeničná hladká | 100 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Moravské uzené | 120 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
| Bryndza 50% | 250 |
| Cibulka jarní | 50 |
Energetická hodnota celkem: 7683 kJ
Bílkoviny (g): 105,
Tuky (g): 81,
Sacharidy (g): 171,
SAFA (g): 46,
Cukry (g): 15,
Vláknina (g): 18,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 3842 kJ
Bílkoviny (g): 52.5, Tuky (g): 40.5, Sacharidy (g): 85.5, SAFA (g): 23, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 9, Sůl (g): 3
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






