- Autor: DanaBendlova
- Doba přípravy (min.): 25
- Porce: 127.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí kližka | 300 |
Vepřová krkovice | 300 |
Vejce celá průměr | 55 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 20 |
Hořčice plnotučná průměr | 15 |
Energetická hodnota celkem: 5526 kJ
Bílkoviny (g): 124,
Tuky (g): 87,
Sacharidy (g): 3,
SAFA (g): 38,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 0,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 44 kJ
Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 0, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0, Vláknina (g): 0, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.