- Autor: ajaro
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže | 100 |
Vepřová plec | 500 |
Olej olivový | 6 |
Cibule | 50 |
Paprika sterilovaná | 50 |
Rajský protlak | 15 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 4892 kJ
Bílkoviny (g): 120,
Tuky (g): 73,
Sacharidy (g): 11,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 815 kJ
Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 1.8, SAFA (g): 5.5, Cukry (g): 1, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.