TOPlist
Sledujte nás:

Dušené vepřové plátky

Zpět
  • Autor: Mfabianova
  • Doba přípravy (min.): 45
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)10
Vepřová kýta na řízky360
Cibule100

Dochucovadla:

sůl, pepř, sladká paprika

Energetická hodnota celkem: 3630 kJ

Bílkoviny (g): 67, Tuky (g): 60, Sacharidy (g): 10, SAFA (g): 24, Cukry (g): 6, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1210 kJ

Bílkoviny (g): 22.3, Tuky (g): 20, Sacharidy (g): 3.3, SAFA (g): 8, Cukry (g): 2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Vepřové plátky osolíme, opepříme, okořeníme z jedné strany sladkou paprikou a z obou stran opečeme na pánvi na rozpáleném oleji. Maso vyjmeme a do pánve vsypeme najemno nakrájenou cibuli. Orestujeme dozlatova, zalijeme cca 250 ml vody, přidáme zpátky maso a duíme do změknutí. Až maso změkne, vyndáme je na talíře, šťávu propasírujeme a přelijeme přes maso. Podáváme s vařeným bramborem nebo rýží a dušenou zeleninou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři