- Autor: petradr
- Porce: 9.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Těstoviny (uvařené) | 2000 |
Vejce celá průměr | 385 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Salám gothajský | 400 |
Energetická hodnota celkem: 19611 kJ
Bílkoviny (g): 182,
Tuky (g): 183,
Sacharidy (g): 568,
SAFA (g): 66,
Cukry (g): 31,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 19
Energetická hodnota na 1 porci: 2179 kJ
Bílkoviny (g): 20.2, Tuky (g): 20.3, Sacharidy (g): 63.1, SAFA (g): 7.3, Cukry (g): 3.4, Vláknina (g): 4.9, Sůl (g): 2.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.