TOPlist
Sledujte nás:

Vepřová plec se zelenými fazolkami

Zpět
  • Autor: Lucka26
  • Doba přípravy (min.): 75
  • Porce: 4.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř

Energetická hodnota celkem: 9957 kJ

Bílkoviny (g): 154, Tuky (g): 106, Sacharidy (g): 203, SAFA (g): 40, Cukry (g): 21, Vláknina (g): 14, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 2489 kJ

Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 26.5, Sacharidy (g): 50.8, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme maso a opékáme. Poté osolíme a opepříme, zalijeme vodou a dusíme 45 - 60 minut do měkka. 10 minut před koncem dušení přidáme mražené zelené fazolky. Těstoviny připravíme dle návodu na obalu a podáváme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři