- Autor: Lucka26
- Doba přípravy (min.): 75
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 625 |
Cibule | 40 |
Česnek | 15 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 20 |
Fazolky | 225 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 250 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 9957 kJ
Bílkoviny (g): 154,
Tuky (g): 106,
Sacharidy (g): 203,
SAFA (g): 40,
Cukry (g): 21,
Vláknina (g): 14,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 2489 kJ
Bílkoviny (g): 38.5, Tuky (g): 26.5, Sacharidy (g): 50.8, SAFA (g): 10, Cukry (g): 5.3, Vláknina (g): 3.5, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Na oleji orestujeme nakrájenou cibuli a česnek, přidáme maso a opékáme. Poté osolíme a opepříme, zalijeme vodou a dusíme 45 - 60 minut do měkka. 10 minut před koncem dušení přidáme mražené zelené fazolky. Těstoviny připravíme dle návodu na obalu a podáváme.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.