TOPlist


Bramborová polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: aleea
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Cibule100
Mrkev150
Petržel - kořen100
Celer bulva100
Brambory (syrové)300

Energetická hodnota celkem: 2261 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 98 SAFA (g): 1 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 377 kJ

Bílkoviny (g): 2.2, Tuky (g): 1.8, Sacharidy (g): 16.3 SAFA (g): 0.2 Cukry (g): 4.8 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, vegeta, kmín, majoránka

Postup přípravy

Na oleji zpěníme nadrobno nakrájenou cibuli, přidáme na větší kostky nakrájenou oškrabanou mrkev, petržel, celer a brambory, zalijeme cca 1,5l vody, přivedeme k varu a vaříme do změknutí zeleniny. Rozmixujeme tyčovým mixérem, dochutíme solí, vegetou, kmínem a majoránkou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma