TOPlist


Hovězí Bourguois - hovězí po Burgundsku

  • Uživatelský recept
  • Autor: perinza7
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 1

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr200
Cibule30
Mrkev244
Petržel - nať50
tymián50
Víno červené200
Sůl10
pepř10
Olej olivový2
Slanina anglická20
Mouka pšeničná bílá5

Energetická hodnota celkem: 2752 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 71 SAFA (g): 8 Cukry (g): 22 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 688 kJ

Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 4.8, Sacharidy (g): 17.8 SAFA (g): 2 Cukry (g): 5.5 Vláknina (g): 2.8 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma