TOPlist


Tuňák s červenou řepou

  • Uživatelský recept
  • Autor: amabile
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Červená řepa200
Olej olivový5
Cibule40
Tuňák ve vlastní šťávě50

Energetická hodnota celkem: 892 kJ

Bílkoviny (g): 16, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 1 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Na lžíci oleje orestujeme na kostičky nakrájenou cibuli, přidáme slitého tuňáka ve vlastní šťávě (pokud potřebujeme navýšit tuky, tak zvolíme tuňáka v oleji), chvíli restujeme, osolíme, opepříme, přidáme vařenou červenou řepu (nastrouhanou na hrubém struhadle), prohřejeme a podáváme samotné, s pečivem či s dexi plátkem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma