- Autor: ballini
- Doba přípravy (min.): 30
- Porce: 4.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
fazole v rajčatové omáčce | 400 |
Česnek | 30 |
Cibule | 100 |
Kuřecí prsa bez kůže | 300 |
Rajčata konzervovaná | 400 |
Kukuřice sterilovaná průměr | 100 |
Dochucovadla:
masox. oregano, sůl, česnek
Energetická hodnota celkem: 6179 kJ
Bílkoviny (g): 99,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 107,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 64,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 7
Energetická hodnota na 1 porci: 1545 kJ
Bílkoviny (g): 24.8, Tuky (g): 4.5, Sacharidy (g): 26.8, SAFA (g): 1, Cukry (g): 16, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 1.8
Postup přípravy
Kuřecí maso orčestovat na cibulce, přidat konzervu bílých fazolí v rajčatové omáčce, česnek. oregano, sůl
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.