TOPlist


Zapékané brambory s vepřovým a kpustou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Kellerka
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory rané1300
Vepřové maso ve vlastní šťávě400
Kapusta hlávková500
Česnek15

Energetická hodnota celkem: 10314 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 117, Sacharidy (g): 259 SAFA (g): 51 Cukry (g): 45 Vláknina (g): 27 Sůl (g): 11

Energetická hodnota na 1 porci: 1289 kJ

Bílkoviny (g): 12.1, Tuky (g): 14.6, Sacharidy (g): 32.4 SAFA (g): 6.4 Cukry (g): 5.6 Vláknina (g): 3.4 Sůl (g): 1.4


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

Brambory v celku uvaříme. Po vychladnutí oloupeme, nakrájíme na kolečka. Mezitím na pekáči osmahneme česnek s cibulí, na směs poklademe brambory, na ně na plátky nakrájené vepřové ve vlastní šťávě, opět vrstvu brambor a nakonec přikryjeme vrstvou kapustových listů. Dle chuti vrstvy solíme a pepříme. Vše necháme zapéct na 180 cca na 30 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma