TOPlist


Boršč dle Mačingové

  • Uživatelský recept
  • Autor: mortyssa
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30
Cibule50
Celer bulva400
Červená řepa500
Česnek10
Kedlubna100
Mrkev200
Rajský protlak50
Zelí bílé kysané430

Energetická hodnota celkem: 4191 kJ

Bílkoviny (g): 29, Tuky (g): 31, Sacharidy (g): 142 SAFA (g): 3 Cukry (g): 85 Vláknina (g): 48 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1048 kJ

Bílkoviny (g): 7.3, Tuky (g): 7.8, Sacharidy (g): 35.5 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 21.3 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 0.8


Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, pepř, sůl maggi, může být i chilli

Postup přípravy

Orestujeme cibuli, přidáme protlak a červenou papriku, promícháme zalijeme vodou a přidáme zeleninu, Vaříme do měkka s kořením

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma