- Autor: jaroslavabuckova
- Porce: 3.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 200 |
Šunka kuřecí průměr | 100 |
Okurky sterilované průměr | 88 |
Sádlo vepřové škvařené | 10 |
Vejce celá průměr | 100 |
Energetická hodnota celkem: 2634 kJ
Bílkoviny (g): 69,
Tuky (g): 35,
Sacharidy (g): 5,
SAFA (g): 14,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 878 kJ
Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 11.7, Sacharidy (g): 1.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 0.7, Vláknina (g): 1, Sůl (g): 1.3
Postup přípravy
Vaha porce126
Komentáře je možné psát až po přihlášení.