- Autor: jitkalaskova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná celozrnná | 180 |
Vlašské ořechy | 50 |
Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 75 |
Datle sušené | 60 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 200 |
Vejce celá průměr | 55 |
Bílek | 70 |
Kypřící prášek do pečiva | 6 |
Energetická hodnota celkem: 7039 kJ
Bílkoviny (g): 56,
Tuky (g): 47,
Sacharidy (g): 253,
SAFA (g): 12,
Cukry (g): 125,
Vláknina (g): 29,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 704 kJ
Bílkoviny (g): 5.6, Tuky (g): 4.7, Sacharidy (g): 25.3, SAFA (g): 1.2, Cukry (g): 12.5, Vláknina (g): 2.9, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.