- Autor: mortyssa
- Doba přípravy (min.): 70
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00

Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 30 |
Vejce celá průměr | 165 |
Olej palmojádrový, kokosový | 50 |
Fazole (v suchém stavu) | 200 |
Kypřící prášek do pečiva | 7 |
sachariďák | 30 |
Med | 100 |
Dochucovadla:
Kdo má rád může přidat skořici Je odzkoušené že jen černé jsou chutné, ostatní druhy fazolí ani nezkoušejte.
Energetická hodnota celkem: 8169 kJ
Bílkoviny (g): 77,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 239,
SAFA (g): 52,
Cukry (g): 113,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 545 kJ
Bílkoviny (g): 5.1, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 15.9, SAFA (g): 3.5, Cukry (g): 7.5, Vláknina (g): 1.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Černé fazole namočíme den předem. Druhý den uvaříme do měkka. Propláchnuté studené dáme do mixéru a řádně rozmixujeme s dalšími ingrediencemi. Vyšlehané těsto přelijeme do formiček a dáme péct cca 170°C na 40 minut P.S. používá se proteinový prášek (lze použít i sacharidový), med podle potřeby, kokosový olej rozpustíme
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.