- Autor: Zuzamull
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mleté maso na sekanou | 500 |
Kapusta hlávková | 500 |
Vejce celá průměr | 170 |
Koření průměr | 3 |
Energetická hodnota celkem: 8695 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 167,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 73,
Cukry (g): 17,
Vláknina (g): 8,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1449 kJ
Bílkoviny (g): 18.7, Tuky (g): 27.8, Sacharidy (g): 4.8, SAFA (g): 12.2, Cukry (g): 2.8, Vláknina (g): 1.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
půl kila kapusty uvařit ve slané vodě a pak nechat vychladnout, potom rozemlít na jemno. Ke kapustě přidat půl kila mletého masa, pepř, koření - např, grilovací podle chuti. tři žloutky, vše dobře promíchat a pak ještě vmíchat tuhý sníh ze tří bílků. nechat upéct v olejem vymazaném pekáčku ve středně teplé troubě - vytvoří se kůrčička na povrchu.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.