TOPlist


Bulgur s houbami

  • Uživatelský recept
  • Autor: Materi
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bulgur (v suchém stavu)140
Žampiony sterilované ve slaném nálevu114
Kukuřice sterilovaná zlatá bez přidaného cukru (Bonduelle)120
Celer řapíkatý2
Cibule52
Česnek5
Olej olivový20

Energetická hodnota celkem: 3448 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 126 SAFA (g): 4 Cukry (g): 16 Vláknina (g): 33 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1724 kJ

Bílkoviny (g): 11.5, Tuky (g): 12, Sacharidy (g): 63 SAFA (g): 2 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 16.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl, pepř, olivový olej, petrželka

Postup přípravy

Běžným způsobem připravíme bulgur. Mezitím zpěníme cibuli, česnek. Přidáme žampiony a kukuřici. Osolíme, opepříme a prohřejeme. Nakonec přidáme nat z petrželky a smícháme s odstátým bulgurem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma