- Autor: zdenkazoubkova
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory zimní | 1000 |
Vejce celá průměr | 450 |
Okurky sterilované průměr | 400 |
Cibule | 500 |
Šunka vepřová standardní | 500 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Energetická hodnota celkem: 9776 kJ
Bílkoviny (g): 162,
Tuky (g): 75,
Sacharidy (g): 243,
SAFA (g): 26,
Cukry (g): 55,
Vláknina (g): 44,
Sůl (g): 17
Energetická hodnota na 1 porci: 1629 kJ
Bílkoviny (g): 27, Tuky (g): 12.5, Sacharidy (g): 40.5, SAFA (g): 4.3, Cukry (g): 9.2, Vláknina (g): 7.3, Sůl (g): 2.8
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.