TOPlist


Černá buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 20.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká350
Vejce celá průměr220
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu)50
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Voda, minerální vody bez příchutě300
Stella Linie250
Vlašské ořechy50

Energetická hodnota celkem: 14137 kJ

Bílkoviny (g): 87, Tuky (g): 124, Sacharidy (g): 469 SAFA (g): 47 Cukry (g): 205 Vláknina (g): 48 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 707 kJ

Bílkoviny (g): 4.4, Tuky (g): 6.2, Sacharidy (g): 23.5 SAFA (g): 2.4 Cukry (g): 10.3 Vláknina (g): 2.4 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Svaříme tuk s vodou ,cukrem a ,kakaem, necháme vychladnout,oddělíme 2dcl směsi, do zbytku vmícháme vejce a mouku s pr.do peč. Upečeme v troubě vyhřáté na 180°C do suché špejle. Na ještě horkou buchtu nalijeme rovnoměrně oddělenou směs a posypeme mletými ořechy nebo kokosem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma