- Autor: Leela
- Doba přípravy (min.): 120
- Uživatelský recept
- Porce: 1.00
EH 1800 kJ, B 27g, T 13g, S 50g
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Hovězí maso zadní průměr | 90 | 
| Oleje (všechny druhy) | 5 | 
| Cibule | 20 | 
| Celer - bulva | 8 | 
| Petržel - kořen | 8 | 
| Květák | 8 | 
| Pór | 8 | 
| Mrkev | 10 | 
| Rajský protlak Tesco | 30 | 
| Víno červené | 25 | 
| Těstoviny vařené - průměr | 45 | 
Dochucovadla:
Bobkový list, hřebíček, nové koření, špetka tymiánu a rozmarýnu, sůl, černý pepř.
Energetická hodnota celkem: 1477 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 21, 
                                                        Tuky (g): 16, 
                                                        Sacharidy (g): 30,
                                                        SAFA (g): 6,
                                                        Cukry (g): 9,
                                                        Vláknina (g): 2,
                                                        Sůl (g): 1
                                                        
                                                        
Postup přípravy
Zeleninu očistíme a nakrájíme na kostky. Maso osolíme, opepříme a opečeme v pekáči ze všech stran. Přidáme zeleninu, koření, rajský protlak, podlijeme vodou a červeným vínem, přiklopíme a dáme péct do trouby. Měkké maso nakrájíme na porce a uchováme v teple. Šťávu procedíme přes sítko a necháme ji prohřá. Podáváme s těstovinami. Čerpáno z knihy Hubneme s rozumem tvořivě
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









