Hovězí kýta na víně, těstoviny
- Uživatelský recept
- Autor: Leela
- Porce: 1.00
- Doba přípravy (min.): 120
EH 1800 kJ, B 27g, T 13g, S 50g
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 90 |
Oleje (všechny druhy) | 5 |
Cibule | 20 |
Celer - bulva | 8 |
Petržel - kořen | 8 |
Květák | 8 |
Pór | 8 |
Mrkev | 10 |
Rajský protlak Tesco | 30 |
Víno červené | 25 |
Těstoviny vařené - průměr | 45 |
Energetická hodnota celkem: 1477 kJ
Bílkoviny (g): 21,
Tuky (g): 16,
Sacharidy (g): 30
SAFA (g): 6
Cukry (g): 9
Vláknina (g): 2
Sůl (g): 1
Dochucovadla:
Bobkový list, hřebíček, nové koření, špetka tymiánu a rozmarýnu, sůl, černý pepř.
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se