- Autor: INKA
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 1.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vepřové mleté průměr | 50 |
| Hovězí mleté průměr | 50 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Cibulka jarní | 20 |
| Česnek | 10 |
| Rohlík celozrnný průměr | 20 |
| Strouhanka | 15 |
Dochucovadla:
majoránka, pepř, sůl
Energetická hodnota celkem: 1880 kJ
Bílkoviny (g): 28,
Tuky (g): 25,
Sacharidy (g): 27,
SAFA (g): 11,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Postup přípravy
Hovězí a vepřové maso dochutíme solí, česnekem, cibulí, vejcem, máčenou houskou a zahustíme strouhankou.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






