- Autor: INKA
- Doba přípravy (min.): 60
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory rané | 50 |
Klobása ostravská | 50 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 50 |
Vejce celá průměr | 55 |
Okurky sterilované průměr | 20 |
Dochucovadla:
bobkový list, nové koření, sůl, pepř,masox
Energetická hodnota celkem: 964 kJ
Bílkoviny (g): 18,
Tuky (g): 12,
Sacharidy (g): 12,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 4,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Postup přípravy
uvaříme brambory a kabanos, zahustíme mlékem a vejcem a ochutíme strouhanou kyselou okurkou.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.