- Autor: verica
- Porce: 15.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Vepřová plec | 600 |
Hovězí maso přední průměr | 400 |
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku) | 100 |
Rohlík tukový průměr | 43 |
Vejce celá průměr | 80 |
Energetická hodnota celkem: 9714 kJ
Bílkoviny (g): 199,
Tuky (g): 157,
Sacharidy (g): 29,
SAFA (g): 70,
Cukry (g): 6,
Vláknina (g): 1,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 648 kJ
Bílkoviny (g): 13.3, Tuky (g): 10.5, Sacharidy (g): 1.9, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 0.4, Vláknina (g): 0.1, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.