TOPlist


fazolovo kukuřičná polévka

  • Uživatelský recept
  • Autor: DrAlice81
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole červené sterilované v mírně slaném nálevu200
Kukuřice mražená100
Máslo čerstvé15
Cibule120
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Mouka pšeničná hladká30
Voda, minerální vody bez příchutě1200
Bujón Knorr průměr (hotový výrobek)20

Energetická hodnota celkem: 2754 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 24, Sacharidy (g): 81 SAFA (g): 10 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 689 kJ

Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 20.3 SAFA (g): 2.5 Cukry (g): 6.3 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

nakrájíme cibuli, spěníme na oleji, přidáme mraženou kukuřici, mouku, zalijeme vodou, přidáme bujon, oprané fazole, osolíme, opepříme, přidáme majoránku, petrželku a vaříme cca 25 minut, podáváme

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma