- Autor: zdenkazoubkova
- Porce: 5.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí mleté průměr | 500 |
Cibule | 100 |
Olivy černé | 70 |
Olivy zelené | 70 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 10 |
Rajčata konzervovaná | 800 |
Těstoviny (v suchém stavu) | 100 |
Energetická hodnota celkem: 8466 kJ
Bílkoviny (g): 112,
Tuky (g): 119,
Sacharidy (g): 118,
SAFA (g): 43,
Cukry (g): 32,
Vláknina (g): 33,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1693 kJ
Bílkoviny (g): 22.4, Tuky (g): 23.8, Sacharidy (g): 23.6, SAFA (g): 8.6, Cukry (g): 6.4, Vláknina (g): 6.6, Sůl (g): 1.2
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.