- Autor: eva.podvolecka
- Doba přípravy (min.): 45
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí stehno bez kůže | 691 |
Cibule | 215 |
olivový olej | 21 |
Cuketa | 227 |
Žampiony krájené v mírně slaném nálevu (Bonduelle) | 84.084 |
žampiony bonduel ve sklince | 209.916 |
Hrášek | 21 |
Dochucovadla:
sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 5776 kJ
Bílkoviny (g): 150,
Tuky (g): 60,
Sacharidy (g): 46,
SAFA (g): 27,
Cukry (g): 19,
Vláknina (g): 10,
Sůl (g): 3
Energetická hodnota na 1 porci: 963 kJ
Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 7.7, SAFA (g): 4.5, Cukry (g): 3.2, Vláknina (g): 1.7, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.