TOPlist
Sledujte nás:

Halušky s brynzou

Zpět
  • Autor: Simmonska
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Porce: 6.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl

Energetická hodnota celkem: 12155 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 119, Sacharidy (g): 333, SAFA (g): 64, Cukry (g): 14, Vláknina (g): 33, Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 2026 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 19.8, Sacharidy (g): 55.5, SAFA (g): 10.7, Cukry (g): 2.3, Vláknina (g): 5.5, Sůl (g): 1.2

Postup přípravy

Oloupané brambory co nejjemněji nastrouháme, smícháme s moukou a lehce osolíme. Vypracujeme lepivé těsto, které přes cedník tlačíme do vroucí vody. Uvařené po chvilce vyplavou. Ty z vody vyjmeme, propláchneme studenou vodou a dáme do mísy, kterou přikryjeme. Halušky vaříme na etapi. Takovéto nočky podáváme přelité bryndzou rozmíchanou v mléce a sypeme vyškvařenou slaninou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři