TOPlist


Řecký salát

  • Uživatelský recept
  • Autor: PavlusM
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Okurka salátová280
Paprika červená135
Rajčata 150
Cibule50
Olej olivový15
Ocet Balsamico15
Balkánský sýr 60

Energetická hodnota celkem: 1760 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 32 SAFA (g): 10 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 880 kJ

Bílkoviny (g): 7.5, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 5 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 1.5

Postup přípravy

1 střední salátová okurka 2 středně velká rajčata 1 červená paprika 1 menší fialová cibule Řecký sýr fetta nebo balkánský sýr Olivový olej a balzamikový ocet dle chuti Nakrájejte (předem oloupanou) okurku, červenou papriku a rajčata na kostičky, červenou cibuli na tenké plátky nebo drobné kostičky. Přidejte nakrájený sýr feta a dle chuti olivový olej a balzamikový ocet.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma