TOPlist


Losos s cuketovo-lučinovou omáčkovou

  • Uživatelský recept
  • Autor: pobule
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Losos filety bez kůže (mražené)250
Lučina Žervé krémové60
Cuketa200
Citronová šťáva2

Energetická hodnota celkem: 1957 kJ

Bílkoviny (g): 56, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 9 SAFA (g): 11 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 5

Energetická hodnota na 1 porci: 979 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 4.5 SAFA (g): 5.5 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2.5


Dochucovadla:

Mořská sůl s bylinkami, citronová šťáva

Postup přípravy

Filety lososa ochutíme a podusíme s nastrouhanou cuketou. Poté vyndáme filety lososa a tyčovým mixérem vmícháme do cukety s vývarem 60g lučiny. Zakápneme čerstvou šťávou z citronu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma