TOPlist


Fazolová polévka s kysaným zelím

  • Uživatelský recept
  • Autor: Petrusa86
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Knorr Bohatý bujon (hotový výrobek)28
Mouka špaldová celozrnná15
Olej běžný (průměr)10
Cibule30
Brambory (syrové)50
Zelí bílé kysané ve slaném nálevu100
Fazole bílé (v suchém stavu)40

Energetická hodnota celkem: 1466 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 1 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 12 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 733 kJ

Bílkoviny (g): 6.5, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 24 SAFA (g): 0.5 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

Sůl, drcený kmín, pepř, červená mletá paprika (cca 4g)

Postup přípravy

Fazole namočíme (přibližně na 3 hodiny) a v nové vodě je uvaříme doměkka. Na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme papriku, zaprášíme moukou a umícháme jíšku, kterou zalijeme zeleninovým vývarem (0,5 l). Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, pokrájené kysané zelí a vaříme do změknutí. Nakonec do polévky přidáme uvařené fazole a dochutíme kořením.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma