TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Fazolová polévka s kysaným zelím

Zpět
  • Autor: Petrusa86
  • Doba přípravy (min.): 30
  • Uživatelský recept
  • Porce: 2.00

Ingredience

Dochucovadla:

Sůl, drcený kmín, pepř, červená mletá paprika (cca 4g)

Energetická hodnota celkem: 1466 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 48, SAFA (g): 1, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 12, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 733 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 5.5, Sacharidy (g): 24, SAFA (g): 0.5, Cukry (g): 2.5, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Fazole namočíme (přibližně na 3 hodiny) a v nové vodě je uvaříme doměkka. Na oleji osmahneme nadrobno pokrájenou cibulku, přidáme papriku, zaprášíme moukou a umícháme jíšku, kterou zalijeme zeleninovým vývarem (0,5 l). Přidáme oloupané a na kostičky nakrájené brambory, pokrájené kysané zelí a vaříme do změknutí. Nakonec do polévky přidáme uvařené fazole a dochutíme kořením.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři