- Autor: LLojdova
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 6.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) | 
|---|---|
| Patizony | 1100 | 
| Cibule | 200 | 
| Rajčata | 800 | 
| Česnek | 10 | 
| Vejce celá průměr | 110 | 
| Žloutek | 80 | 
| Eidam 20% | 130 | 
| Cuketa | 150 | 
| Sůl | 2 | 
| Koření průměr | 5 | 
| Olej olivový | 10 | 
| Máslo čerstvé | 10 | 
Dochucovadla:
bylinky, sůl, pepř
Energetická hodnota celkem: 6573 kJ
                                                        Bílkoviny (g): 101, 
                                                        Tuky (g): 64, 
                                                        Sacharidy (g): 145,
                                                        SAFA (g): 31,
                                                        Cukry (g): 88,
                                                        Vláknina (g): 36,
                                                        Sůl (g): 3
                                                        
                                                        
Energetická hodnota na 1 porci: 1096 kJ
Bílkoviny (g): 16.8, Tuky (g): 10.7, Sacharidy (g): 24.2, SAFA (g): 5.2, Cukry (g): 14.7, Vláknina (g): 6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
patizon zbavíme semínek, oloupeme sluku, nakrájíme na tenké plátky ca 1cm osmahnu na oliv. oleji (nebo másle). Spařím a oloupu rajčata. Osmahnu cibulku a česnek. Nakrájím cuketu na 1-2cm kolečka.Vše smíchám do vymazaného pekáčku a zaleju rozšlehanými vejci (osolit opepřit příp. přidat oblíbené koření bylinky apod.)
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.









