TOPlist


Mleté maso v zelném listě

  • Uživatelský recept
  • Autor: elleien
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej olivový5
Zelí bílé hlávkové250
Vejce celé (syrové)40
Mleté maso míchané průměr (syrové, nesolené)400

Energetická hodnota celkem: 7122 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 161, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 70 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1781 kJ

Bílkoviny (g): 12.3, Tuky (g): 40.3, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 17.5 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, česnek

Postup přípravy

Uvaříme 4 velké zelné listy ve vodě. Mleté maso smícháme v misce s vejcem, přidáme sůl, pepř, česnek a majoránku. Maso rozdělíme na čtvrtiny a do každého listu zabalíme jednu porci. Do zapékací mísy kapneme olivový olej a naskládáme zabalené rolky, podlijeme vodou a upečeme v troubě. Podáváme s rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma