- Autor: ing.Pavel Zalibor
- Porce: 6.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Králičí průměr | 600 |
Šunka schwarzwaldská | 60 |
Olej olivový | 10 |
Cibule | 120 |
Česnek | 15 |
Cuketa | 600 |
Koření průměr | 10 |
Sůl | 14 |
Ocet | 50 |
Bujón průměr (v suchém stavu) | 15 |
Hotová jíška (v suchém stavu) | 10 |
Knedlíky houskové v prášku (v suchém stavu) | 150 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 100 |
Energetická hodnota celkem: 8247 kJ
Bílkoviny (g): 160,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 158,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 34,
Vláknina (g): 9,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1375 kJ
Bílkoviny (g): 26.7, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 26.3, SAFA (g): 5.3, Cukry (g): 5.7, Vláknina (g): 1.5, Sůl (g): 1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.