- Autor: NadulkaD
- Porce: 26.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Kuřecí prsa bez kůže (syrová) | 550 |
Celer bulva | 380 |
Vejce celé (syrové) | 120 |
Energetická hodnota celkem: 3567 kJ
Bílkoviny (g): 147,
Tuky (g): 18,
Sacharidy (g): 24,
SAFA (g): 7,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 15,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 137 kJ
Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 0.7, Sacharidy (g): 0.9, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.