Dýňové zelí
- Uživatelský recept
- Autor: martashi
- Porce: 4.00
- Doba přípravy (min.): 10
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Dýně | 1000 |
Cibule | 100 |
Brambory (syrové) | 50 |
Jihočeské máslo 82% | 10 |
Energetická hodnota celkem: 1941 kJ
Bílkoviny (g): 14,
Tuky (g): 11,
Sacharidy (g): 67
SAFA (g): 4
Cukry (g): 52
Vláknina (g): 19
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 485 kJ
Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 16.8 SAFA (g): 1 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 0
Dochucovadla:
sůl,kmín, ocet
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se