TOPlist


Dýňové zelí

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dýně1000
Cibule100
Brambory (syrové)50
Jihočeské máslo 82%10

Energetická hodnota celkem: 1941 kJ

Bílkoviny (g): 14, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 67 SAFA (g): 4 Cukry (g): 52 Vláknina (g): 19 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 485 kJ

Bílkoviny (g): 3.5, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 16.8 SAFA (g): 1 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 4.8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl,kmín, ocet

Postup přípravy

Nahrubo nastrouhanou (příp.na nudličky nakrájenou) dýni osmahneme na másle společně s cibulí ,osolíme ,okyselíme, okmínujeme, zahustíme bramborou nastrouhanou najemno.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma