TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Dýňové zelí

Zpět
  • Autor: martashi
  • Doba přípravy (min.): 10
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Dýně průměr1000
Cibule100
Brambory (syrové)50
Jihočeské máslo 82%10

Dochucovadla:

sůl,kmín, ocet

Energetická hodnota celkem: 2041 kJ

Bílkoviny (g): 18, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 86, SAFA (g): 4, Cukry (g): 55, Vláknina (g): 23, Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 510 kJ

Bílkoviny (g): 4.5, Tuky (g): 3.5, Sacharidy (g): 21.5, SAFA (g): 1, Cukry (g): 13.8, Vláknina (g): 5.8, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Nahrubo nastrouhanou (příp.na nudličky nakrájenou) dýni osmahneme na másle společně s cibulí ,osolíme ,okyselíme, okmínujeme, zahustíme bramborou nastrouhanou najemno.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři