- Autor: ssargova
- Porce: 10.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Ocet | 30 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 100 |
Rýže jasmínová (v suchém stavu) | 10 |
Strouhanka | 30 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vepřová kýta | 250 |
Hovězí maso zadní průměr | 400 |
Rajský protlak | 360 |
Mouka pšeničná hladká | 50 |
Cibule | 60 |
Olej olivový | 10 |
Energetická hodnota celkem: 9175 kJ
Bílkoviny (g): 161,
Tuky (g): 58,
Sacharidy (g): 252,
SAFA (g): 25,
Cukry (g): 151,
Vláknina (g): 16,
Sůl (g): 5
Energetická hodnota na 1 porci: 918 kJ
Bílkoviny (g): 16.1, Tuky (g): 5.8, Sacharidy (g): 25.2, SAFA (g): 2.5, Cukry (g): 15.1, Vláknina (g): 1.6, Sůl (g): 0.5
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.