- Autor: ssargova
- Porce: 16.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Hovězí maso zadní průměr | 400 |
Vepřová kýta | 400 |
Cibule | 100 |
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku) | 200 |
Rohlík tukový průměr | 43 |
Rohlík tukový průměr | 63 |
Strouhanka | 20 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Vejce celá průměr | 55 |
Česnek | 50 |
Energetická hodnota celkem: 8424 kJ
Bílkoviny (g): 208,
Tuky (g): 80,
Sacharidy (g): 105,
SAFA (g): 35,
Cukry (g): 26,
Vláknina (g): 6,
Sůl (g): 4
Energetická hodnota na 1 porci: 527 kJ
Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 6.6, SAFA (g): 2.2, Cukry (g): 1.6, Vláknina (g): 0.4, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
Komentáře je možné psát až po přihlášení.