- Autor: feryultra
- Doba přípravy (min.): 20
- Porce: 4.00
vep.maso,oliv olej,cibule,mouka,okurka,hořčice,okurka,voda
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Koření průměr | 4 |
Bujón suchý stav | 14 |
Hořčice plnotučná | 20 |
Okurky sterilované | 35 |
Mouka pšeničná hladká | 20 |
Oleje (všechny druhy) | 20 |
Cibule | 50 |
Vepřové libové průměr | 250 |
Voda | 400 |
Dochucovadla:
pepř,paprika,masox.
Energetická hodnota celkem: 4050 kJ
Bílkoviny (g): 50,
Tuky (g): 69,
Sacharidy (g): 33,
SAFA (g): 23,
Cukry (g): 12,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1013 kJ
Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3
Postup přípravy
zpěníme cibulku na ol.oleji ,přidáme maso,pepř,papriku,masox.Podusíme do poloměkka podlijeme vodou a necháme vydusit pak zaprášíme hl.moukou a necháme podusit.Když maso změkkne polijeme vodou a přidáme hořčici a okurku a chvíli povaříme.Podáváme s přílohou.
Komentáře je možné psát až po přihlášení.