TOPlist
Sledujte nás:

Vepřové maso s okurkou

Zpět
  • Autor: feryultra
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Porce: 4.00

vep.maso,oliv olej,cibule,mouka,okurka,hořčice,okurka,voda

Ingredience

Dochucovadla:

pepř,paprika,masox.

Energetická hodnota celkem: 4050 kJ

Bílkoviny (g): 50, Tuky (g): 69, Sacharidy (g): 33, SAFA (g): 23, Cukry (g): 12, Vláknina (g): 3, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1013 kJ

Bílkoviny (g): 12.5, Tuky (g): 17.3, Sacharidy (g): 8.3, SAFA (g): 5.8, Cukry (g): 3, Vláknina (g): 0.8, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

zpěníme cibulku na ol.oleji ,přidáme maso,pepř,papriku,masox.Podusíme do poloměkka podlijeme vodou a necháme vydusit pak zaprášíme hl.moukou a necháme podusit.Když maso změkkne polijeme vodou a přidáme hořčici a okurku a chvíli povaříme.Podáváme s přílohou.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři