TOPlist
Sledujte nás:

Květáková pizza

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

oregano do těsta, dle chuti

Energetická hodnota celkem: 7068 kJ

Bílkoviny (g): 151, Tuky (g): 102, Sacharidy (g): 38, SAFA (g): 56, Cukry (g): 23, Vláknina (g): 15, Sůl (g): 13

Energetická hodnota na 1 porci: 1767 kJ

Bílkoviny (g): 37.8, Tuky (g): 25.5, Sacharidy (g): 9.5, SAFA (g): 14, Cukry (g): 5.8, Vláknina (g): 3.8, Sůl (g): 3.3

Postup přípravy

Květák rozmixujeme do konzistence "květákové rýže" na pánvi 5 min restujeme nasucho a poté nasypeme na čistou utěrku, po zchladnutí co nejvíce v utěrce vymačkáme od přebytečné tekutiny. Květák smícháme s eidamem, parmezánem a vejci. Těsto natlačíme na pečící papír do tvaru placky tak 0,5cm silné a pečeme do tmavě zlaté. Poté pomažeme kečupem, posypeme mozzarellou, poklademe šunkou, paprikou a saláme.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři