TOPlist


Jablkovo-pomarančové pyré

  • Uživatelský recept
  • Autor: shipka45
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Pomarančová kôra210
Jablka dusené280
Voda100
Med5
Agar5

Energetická hodnota celkem: 1554 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 75 SAFA (g): 0 Cukry (g): 29 Vláknina (g): 40 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Pomarančovú kôru máčame vo vode 3-5 dní. Vodu menine ráno a večer. Zlejeme a nej vodu a prepláchneme .a potom zaliate čistou vodou varíme opakovane cca 20 minút , znova scedíme a prepláchneme. Tento postup opakujeme 3x. Potom dusené jablka rozmixujeme s obvarenou pomarancovou .kôrou. Pridáme vo vode rozmiešaný agar a 1 ČL medu. celková váha: 600g 100g= 259kJ; B=O; T=0g; S=12,5g; C=3,17g; Vl=6,67g

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma