TOPlist


Drůbeží játra na cibulce

  • Uživatelský recept
  • Autor: Issina
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí (syrová)500
Cibule242
Olej olivový20
Hořčice plnotučná průměr50
Sójová omáčka20
Sůl5
Voda500

Energetická hodnota celkem: 3916 kJ

Bílkoviny (g): 97, Tuky (g): 43, Sacharidy (g): 35 SAFA (g): 13 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 10

Energetická hodnota na 1 porci: 653 kJ

Bílkoviny (g): 16.2, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 5.8 SAFA (g): 2.2 Cukry (g): 2.2 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 1.7


Dochucovadla:

sojová omáčka, sůl, pepř, hořčice

Postup přípravy

Drůbeží játra očistím, vyperu ve studené vodě a nakrájím na drobné kousky, cibuli nasekám na drobné kousky, osmahnu na oleji, přidám drůbeží játra, mírně podliji vodou a dusím do měkka, osolím, opepřím, přidám hořčici a sojovou omáčku. jako přílohu dávám rýži.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma