TOPlist


Fazolová polévka s noky

  • Uživatelský recept
  • Autor: tkoskubova
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Fazole červené Vapeur Bonduelle410
Vejce celé (syrové)55
Mouka pšeničná hladká15
Voda200

Energetická hodnota celkem: 2462 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 5, Sacharidy (g): 77 SAFA (g): 2 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 35 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1231 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 2.5, Sacharidy (g): 38.5 SAFA (g): 1 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 17.5 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

Majoránka

Postup přípravy

Obsah konzervy dáme do hrnce,přidáme malé množství vody,povaříme cca 5 minut..Z vejce a hladké mouky si připravíme nočky,které vykrajujeme kávovou lžičkou a vkládáme do vařící se polévky.Můžeme ochutit majoránkou

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma