TOPlist


Fazole na kyselo

  • Uživatelský recept
  • Autor: 1a234
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 90

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná hladká30
Fazole bílé (v suchém stavu)400
Máslo čerstvé nesolené60
Cibule100

Energetická hodnota celkem: 8108 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 270 SAFA (g): 26 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 75 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1622 kJ

Bílkoviny (g): 18.4, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 54 SAFA (g): 5.2 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř, ocet, 250 ml vývar z fazolí

Postup přípravy

Den předem namočené fazole vaříme , až změknou. Cibuli usmažíme, zaprážíme moukou , a umícháme světlou jíšku.Zalijeme vývarem z fazolí a povaříme, Vmícháme scezené uvařené fazole , ochutíme a necháme přejít varem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

27. 02. 2017 17:50

martashi

Místo vývaru z fazolí dávám zakysanku a taky je to moc dobré.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma