- Autor: lida.stob
- Porce: 1.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Brambory (syrové) | 100 |
Kopr | 15 |
Rajčata | 80 |
Jogurt bílý nízkotučný průměr | 50 |
Salát hlávkový | 110 |
Olej olivový | 4 |
Mandle | 2 |
Vepřová panenka libová | 120 |
Dochucovadla:
sůl, pepř čtyř barev, drcený zelený pepř
Energetická hodnota celkem: 1344 kJ
Bílkoviny (g): 31,
Tuky (g): 10,
Sacharidy (g): 28,
SAFA (g): 4,
Cukry (g): 8,
Vláknina (g): 4,
Sůl (g): 0
Postup přípravy
Z panenky nakrájíme medailonky, osolíme, opepříme a zprudka opečeme na pánvi. Na druhé pánvi si upražíme mandle. Jednotlivé medailonky pak obalíme v mandlích. Podáváme s pepřovou omáčkou, na kterou smícháme jogurt s rajčaty nakrájenými na kostičky a kapary, ochutíme solí, drceným zeleným pepřem a koprem. Omáčkou přelijeme natrhané kousky salátu. Jako přílohu můžeme podat brambory.
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.