TOPlist


Buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: Natet
  • Porce: 9.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Droždí15
Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku)60
Cukr bílý (řepný, třtinový)200
Mouka pšeničná hladká250
Mouka pšeničná hrubá150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)40
Vejce celá průměr55
Citronová kůra10
Rybíz červený500
Máslo čerstvé150

Energetická hodnota celkem: 16805 kJ

Bílkoviny (g): 61, Tuky (g): 173, Sacharidy (g): 539 SAFA (g): 90 Cukry (g): 239 Vláknina (g): 58 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1867 kJ

Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 19.2, Sacharidy (g): 59.9 SAFA (g): 10 Cukry (g): 26.6 Vláknina (g): 6.4 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma