- Autor: Natet
- Uživatelský recept
- Porce: 9.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Droždí | 15 |
| Mléko trvanlivé polotučné (1,5 % tuku) | 60 |
| Cukr bílý (řepný, třtinový) | 200 |
| Mouka pšeničná hladká | 250 |
| Mouka pšeničná hrubá | 150 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 40 |
| Vejce celá průměr | 55 |
| Citronová kůra | 10 |
| Rybíz červený | 500 |
| Máslo čerstvé | 150 |
Energetická hodnota celkem: 16805 kJ
Bílkoviny (g): 61,
Tuky (g): 173,
Sacharidy (g): 539,
SAFA (g): 90,
Cukry (g): 239,
Vláknina (g): 58,
Sůl (g): 0
Energetická hodnota na 1 porci: 1867 kJ
Bílkoviny (g): 6.8, Tuky (g): 19.2, Sacharidy (g): 59.9, SAFA (g): 10, Cukry (g): 26.6, Vláknina (g): 6.4, Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






