TOPlist


Hovězí pečeně s medvědím česnekem

  • Uživatelský recept
  • Autor: martashi
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 80

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr (syrové)450
Cibule250
Olej běžný (průměr)11
Voda500

Energetická hodnota celkem: 3308 kJ

Bílkoviny (g): 94, Tuky (g): 34, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 12 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 827 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 8.5, Sacharidy (g): 5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

medvědí česnek, sůl,

Postup přípravy

Osolenou odblaněnou loupanou plec vložíme na nakrájenou cibuli a natrhaný medvědí česnek do remosky, maso potřeme lžící oleje a při průběžném podlévání upečeme do měkka. Jako přílohu dáme dušenou zeleninovou směs a brambor. Přílohy nejsou v rozpočtu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma