- Autor: clarys
- Uživatelský recept
- Porce: 4.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Žemle celozrnná | 200 |
| Majonéza (Heinz) | 30 |
| Kečup | 30 |
| Hořčice plnotučná průměr | 30 |
| Salát římský | 40 |
| Okurky sterilované průměr | 40 |
| Rajčata | 50 |
| Cibule | 30 |
| Karbanátky zeleninové (VegaVital) | 200 |
Energetická hodnota celkem: 5512 kJ
Bílkoviny (g): 40,
Tuky (g): 43,
Sacharidy (g): 185,
SAFA (g): 5,
Cukry (g): 35,
Vláknina (g): 13,
Sůl (g): 6
Energetická hodnota na 1 porci: 1378 kJ
Bílkoviny (g): 10, Tuky (g): 10.8, Sacharidy (g): 46.3, SAFA (g): 1.3, Cukry (g): 8.8, Vláknina (g): 3.3, Sůl (g): 1.5
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






